Stereo Issues

Discussion in '2016 + Toyota Tacoma' started by Michele, Jul 10, 2018 at 1:21 PM.

  1. Michele

    Michele New Member

    Hello to all.
    I am a new 2016 Tacoma owner

    I have had it for about a week and have had zero problems until today.
    I have been using a USB to listen to music from my iPhone and it has been great but all of a sudden it will play 3 seconds of the first song then start over repeatedly. I thought it was my chord so I bought a new one and that was not the issue. The stereo tells me to see the user manual to see how to connect iPod to stereo.

    Also, the Bluetooth won’t let me skip songs.

    Has this happened to anyone else and do you know how to resolve the issue?
     
  2. Avatar

    Tacoma Forum Sign Up!

    Join TacomaForum.com Today - It's Totally Free!

    Are you a Toyota truck fan? If so we invite you to join TacomaForum.com. Our site is specifically designed for you and it's a great place for Toyota Tacoma Fans to meet online.
    Once you join you'll be able to post messages, upload pictures of your truck, and have a great time with other Toyota Tacoma fans. Whether your an old timer or just bought your Tacoma you'll find that TacomaForum.com is a great community to join. Best of all it's totally free!

    Join TacomaForum.com Today! JOIN FOR FREE

  3. lcarrasco212

    lcarrasco212 Well-Known Member

    Try a hard reset on your phone and see if that fixes it. That’s usually the problem when it starts acting like that out of no where. If that doesn’t work, try deleting the truck from your Bluetooth and reconnect
     
  4. lcarrasco212

    lcarrasco212 Well-Known Member

    Welcome to the forum btw
     
  5. mochi

    mochi Well-Known Member

    I had the same issue on my 16 sport. I dealer did something to fix when I had my oil changed.
     

Share This Page